loading content..

Energia jog és stratégia

A mi gyakorlatunkban megtalálható a multi-diszciplináris ügyvéd csapat átfogó jogi tapasztalata mely együtt jár az energia szektor kereskedelmi és technikai aspektusainak mélységi ismeretével miáltal a szektorhoz köthető tranzakciókat, szabályozási eljárásokat és jogvitákat sikerrel tudunk kezelni.

Nemzetközi üzleti beruházás/fejlesztés tanácsadás

A Berényi és Társai Ügyvédi iroda átfogó, globális üzleti fejlesztési szolgáltatást nyújt professzionális szolgáltatást adó cégeknek a szektorhoz köthető jogi, pénzügyi szolgáltatások és állami megrendelések terén. Professzionális szolgáltatást nyújtó cégekkel dolgoztunk együtt az egész világon, hogy olyan ügyfélbázist építsünk fel, mely az igen kifinomult professzionális szolgáltatást nyújtó szektorban szerepel. 

Jogi Megfelelési Auditálás

Elkötelezettek vagyunk, hogy megfelelő és világos tanáccsal és jogi kockázatfelméréssel lássuk el ügyfeleinket valós időben. Napi szinten történő üzleti tranzakciókban nyújtunk segítséget, tanácsot adunk a szabályozási rezsimek alkalmazhatóságáról és hatékonyságáról a már létező és a még csak kilátásba helyezett üzleti és befektetési tranzakciók tekintetében.