loading content..

Energia jog és stratégia

A mi gyakorlatunkban megtalálható a multi-diszciplináris ügyvéd csapat átfogó jogi tapasztalata mely együtt jár az energia szektor kereskedelmi és technikai aspektusainak mélységi ismeretével miáltal a szektorhoz köthető tranzakciókat, szabályozási eljárásokat és jogvitákat sikerrel tudunk kezelni.

 

Ügyvédeink egyaránt jártasak az energia piachoz köthető eladói és nagykereskedelmi kérdésekben és az ezekhez köthető szabályozási, együttműködési, végrehajtási és tranzakciós ügyekben is. Rálátással bírunk a hagyományos vezérelvek és a feltörekvő trendek tekintetében egyaránt a már bejáratott és a még most felszínre törő energia szektor szereplőivel kapcsolatban.

A Berényi és Társai ügyvédi iroda az energia szektor teljes spektrumában kínálja jogi kapacitását mivel tartós és hosszú-távú kapcsolatot ápolunk az ország energia termelőivel, közvetítőivel, szállítóival és magával a piaccal is, valamint széleskörű gyakorlatra tettünk szert a szektorhoz tartozó társaságoknak nyújtott tanácsadásban, peres eljárásban és képviseletében.

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned