loading content..

Peres eljárások

Szakemberink működési területe széles területet ölel fel a magyarországi közigazgatási, polgári és társasági jog területéről, továbbá az EU-s jogszabályok alkalmazási és végrehajtási szabályait a hazai törvényszékeken.

 

Minden területen ügyfélközpontú megközelítést alkalmazunk, és amikor a peres eljárásba kezdünk, akkor nagyon mélyre ásunk, hogy megértsük az ügyfelünk üzletmenetét és üzleti céljait, valamint az üzleti problémáit, mindezt tesszük azzal a céllal, hogy a vitás kérdést a lehető leghatékonyabban és legmegfelelőbb módon rendezzük el. Irodánk igen járatos olyan komplex ügyekben, ahol egyszerre több igény és érdekelt fél szerepel, valamint olyan estekben is, ahol végrehajtási vagy adóság behajtási kérdéseket kell elrendezni.

Ügyvédeink számos iparágban rendelkeznek tapasztalattal a teljesség igénye nélkül, a bankszektorban, az energia üzletágban, a pénzügyi szolgáltatások terén, biztosítás és egészségügy, termelés, jelzálog és gyógyszeripar, ingatlan, kiskereskedelem, technikai fejlesztések és telekommunikáció.

Partnereink szorosan együttműködnek az ügyfeleinkkel, hogy be tudják azonosítani azokat a fő jogi és ténybeli kérdéseket, melyek érdemben befolyásolják a peres eljárás végső kimenetelét. Hatékonyan alkalmazzuk a forrásainkat, és az ügyre kirendelt ügyvédeink a megfelelő tapasztalattal és szakértelemmel bírnak.

A csapatunk proaktív minden tekintetben, mely csapat a gazdag tárgyalótermi tapasztalatát megfelelően kombinálja már bizonyított kockázat felmérő/managgelő képességével továbbá kimagasló eset és projekt managgelő tudásával, hogy olyan hatékony eredményt érjen el mind a hazai mind a nemzetközi komplex kereskedelmi jogvitákban és választott-bírósági eljárásokban, mely maximálisan az ügyfél megelégedettségére szolgál.

Szoros együttműködésben állunk az ügyfeleinkkel, hogy a peres eljárást hatékonyan managgelni tudjuk; csökkentjük és kiszámíthatóvá tesszük a költségeket alternatív díjszabási megállapodásunk segítségével; végezetül megpróbálunk olyan kreatív módszereket alkalmazni, melyek segítségével az ügyet hamarabb megoldhatjuk. Ügyvédeink egy sor olyan gondosan megtervezett stratégiát alkalmaznak, melyek segítségével a siker garantált – de legalább is az ügyfél számára leginkább kedvező megoldás.

  • Felkészülés – Minden ügyben úgy készülünk, mintha peres eljárásra kerülne sor – még abban az esetben is, ha egy peren kívüli egyezség esélye igen nagy. Ezzel a taktikával ügyfeleinket olyan pozícióba helyezzük, ami számára a legkedvezőbb eredményt hozza, függetlenül attól, hogy az ügyben lesz peres eljárás, avagy sem.
  • Pragmatizmus – Ha nem látunk más lehetőséget a vita rendezésére, mint a peres eljárást – ebben az esetben kitartóak vagyunk. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a leghatékonyabb stratégia a peren kívüli egyezség – ebben az esetben alkalmazkodunk. A legnagyobb erősségünk a rugalmasság!
  • Hírnevünk – Hírnevünk a tárgyalótermi eljárásokban a csillagos ég magasságával vetekszik, amit természetesen arra fordítunk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el ügyfeleink számára.
  • Megbízhatóság –Legkiemelkedőbb és komplexebb ügyekben képviseltünk már ügyfeleket.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned