loading content..

Rendszabályozás és kivizsgálás

A végrehajtó által hozott rendszabályok és végrehajtások minden üzlet számára a legelső helyen szereplő problémakör, amivel szembe kell nézni. A Berényi és Társai Ügyvédi iroda globális, határokon-átívelő tapasztalatával és az iparágban szerzett tudásával valamint interdiszciplináris legjobb gyakorlattal segíti ügyfeleit, hogy ők pozitívan tudjanak reagálni rendszabályozási és megfelelési kérdésekben és kivizsgálásokban legyenek ezek a világ bármely szegletében is.


Az üzleti és a pénzügyi szolgáltatások szabályozásnak kulcsterületein megfelelő tapasztalattal bírunk, ebből adódóan tanáccsal tudjuk ellátni ügyfeleinket rendszabályozási kivizsgálások valamint bűnügyi nyomozások terén, melyek a vállalati tevékenységeket érintik a világ bármely joghatósága előtt.

A peres eljárások és a tanácsadás területén egyaránt magas szaktudással rendelkező csapatunk elkötelezetten segíti ügyfeleinket, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. Ügyfeleinknek akár proaktív kockázat managgelésre van szükségük a stratégiájuk és eljárási szabályaik fejlesztése révén, avagy tanácsra és képviseletre kivizsgálások és büntető eljárás során, mi a segítségükre leszünk, hogy őket és vállalkozásaikat a bonyolult szabályozási világban biztos kézzel irányítsuk.

 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned