loading content..

D típusú vízumügyintézés

  17 jan. 2019

Irodánk segítséget nyújt Önnek D típusú (azaz hosszútávú tartózkodási) vízummal kapcsolatos magyarországi ügyintézésben és az adminisztrációs kérdésekben való eligazodásban. Kiemelkedő ügyfélkörünk miatt lehetőségünk van a megfelelő munkakör és befektetési lehetőségek felkutatására és biztosítására is.

Az ügyintézéssel kapcsolatban kérem vegye fel a kapcsolatot nemzetközi igazgatónkkal, Horváth Andrással az alábbi eléhetőségeken:

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: +36 (70) 628-7801

 

Társasági Jog

  26 okt. 2018

Irodánk megalapításától kezdve ügyfeleink között számos jogi személy, civil szervezet, illetve gazdasági társaság található, ügyfeleink rendszerint hosszabb időn keresztül tartósan számítanak az Irodánk által nyújtott szolgáltatásokra, tekintettel annak komplex jellegére. A különböző gazdasági területeken tevékenykedő és eltérő formában működő gazdasági társaságok mindegyikében közös, hogy működésük nem képzelhető el biztos jogi háttérmunka nélkül, amelyet ügyfeleink részére magas szinten biztosítunk.

Irodánk szolgáltatásai kiterjednek a gazdasági társaságok valamint különböző civil szervezetek alapítására és módosítására, a működésükkel összefüggésben szükséges megbízási, vállalkozási és egyéb szerződések, megállapodások létrehozására. Munkánkkal szakszerű és naprakész segítséget nyújtunk a ügyfeleink eredményes és gazdaságos működéséhez, hogy a jogi akadályok leküzdése helyett, teljes mértékben kitűzött céljaik elérésére fókuszálhassanak.

Fizetésképtelenségi és Reorganizációs Eljárások

  26 okt. 2018

Irodánk kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a fizetésképtelenségi eljárásokkal kapcsolatos lebonyolítás, és az azzal összefüggő tanácsadás területén, valamint a reorganizációs megoldások és stratégiák kialakításában és megvalósításában. Hitelezői és adósi oldalról is nyújtunk jogi tanácsot ügyfeleink számára a jogaikkal kapcsolatban, valamint ellátjuk ügyfeleink képviseletét a fizetésképtelenségi eljárások során, beleértve az azzal kapcsolatos peres ügyek vitelét is.

Hosszú évek óta nyújtunk jogi tanácsadást felszámoló szervezeteknek,  kockázati tőketársaságoknak, továbbá jelentős hazai követeléskezelő cégeknek.